Profiel


Mijn naam is Marja Walter-Wien. (1962)
Ik ben opgegroeid in Middelburg. Nadat ik de Havo succesvol had afgerond, verhuisde ik naar Rotterdam en begon in het Dijkzigt ziekenhuis (tegenwoordig het Erasmus MC Rotterdam) met de opleiding tot verpleegkundige. Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige was het tijd voor verandering.
Mijn interesse en nieuwsgierigheid naar de psyche van de mens was in de loop van de jaren erg gegroeid en heeft mij doen besluiten om in 2008 de opleiding tot counsellor/coach te gaan volgen aan de Academie voor Counselling en Coaching ( ACC ). Mijn diploma had ik al snel op zak en in 2010 startte ik mijn praktijk Balance4mind in Vlaardingen. Ik werk vanuit huis waar ik een heerlijke en rustige werkplek heb gemaakt. Parkeren voor de deur is gratis en het openbaar vervoer op 2 minuten afstand.

Sinds 2010 ben ik mezelf verder blijven ontwikkelen. Ik ben me gaan specialiseren in rouw en verlies counselling. In eerste instantie met behulp van verschillende workshops en in 2014 begon ik aan de opleiding counselling bij depressie en rouw. Begin 2015 rondde ik deze opleiding af met een cum laude diploma.

Anderen omschrijven mij als: vriendelijk, zorgzaam, geduldig, empathisch, respectvol, warm en een positieve instelling.
Tijdens mijn levensweg heb ik geleerd wat echt luisteren is en heb ik door veel levenservaring, met de nodige hobbels onderweg, een goede mensenkennis ontwikkeld.


picture